"Herenzitting Siegburg" met cv Het Geberste Kruukske

20 januari 2019 - 06:00

Rhein Sieg Halle
Bachstr.1 53721 Siegburg Germany

Ook dit jaar gaan we natuurlijk weer een bezoek brengen aan onze vrienden van de Siegburg Funken “Blau-Weiss”. Het belooft weer een gezellige dag te worden! Deze dag is zoals de naam al verraad alléén toegankelijk voor mannen.

De dag ziet er ongeveer als volgt uit (eventuele wijzigingen voorbehouden):
6.00u – 8.00u Bus haalt iedereen op bij de opstapplaatsen.
8.00u – 12.00u Met de bus onderweg naar Siegburg, onderweg stoppen we nog wel voor een lekker all-you-can-eat ontbijtje aan de Duitse snelweg, waarmee we een goede bodem kunnen leggen.
12.11u de zitting met diverse leuke optredens begint met daarop volgend een gezellig drankje doen en bijpraten met oude bekenden in de foyer.
17.00u We gaan met zijn allen weer op weg naar het Kolpinghuis van Siegburg waar wij rond 18.00u met zijn allen aan zullen schuiven voor het eten. Na het eten zal er nog de tijd zijn om in een drankje te nuttigen in een gezellig samenzijn.
20.30u rond deze tijd zullen we weer in de bus richting Nederland stappen waar iedereen weer afgezet zal worden bij de diverse uitstapplaatsen.

Voor meer informatie kunt U een mailtje sturen naar activiteit@hetgeberstekruukske.nl, vermeld ook even Uw mobiele nummer hierin aub. Graag als onderwerp “Herenzitting Siegburg 2018” vermelden.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen en leden van cv Het Geberste Kruukske hebben voorrang. De overige plaatsen zullen personen die eerder mee zijn geweest voorrang op hebben.